Tätä päivää - ja vähän jigausta ja rigausta!

 

Elämme eriskummallisia aikoja. Maailmalla ja täällä kotimaassakin vallitsee erikoiset olot, joita sukupolvemme eivät ole ennen nähneet tai kokeneet. Koronavirus aiheuttaa monissa huolta ja massiiviset toimenpiteet vaikuttavat meidän kaikkien elämään. Yritykset kärsivät - meidänkin yrityksemme - ja yksilötasolla jokaisen on annettava panoksensa tämän asian eteen. Teemme toki kaikkemme, että selviäisimme tästä yhdessä mahdollisimman vähäisin vahingoin, eikö vaan?!

Uskoisin, että perusasioiden äärelle rauhoittuminen tekee loppujenlopuksi meille ihmisille ihan hyvää. Joudumme miettimään mitä silloin tehdään, kun ei ole kiire juosta edestakaisin elämän pyörteissä. Mitä silloin tehdään, kun ei ole turvallista liikkua julkisissa paikoissa ja turhia ihmiskontakteja tulisi välttää? Mitä silloin tehdään, kun ollaan lapsen kanssa kotona ilman koulun, harrastusten, synttärien ja kaveritreffien aikatauluttamaa menoa?

- No, jos meiltä kysytään, niin silloin lähdetään kalastamaan! Tai luontoon yleensäkin, ulos, nauttimaan auringosta ja etenevästä keväästä.

Jigikalastus tuntuu olevan tällä hetkellä hyvin suosittua. Niinpä mekin olemme yrittäneet ottaa asian huomioon ja kasvatamme valikoimaamme siihen liittyen. Tuon aihealueen ympärillä työskennellessä tuli mieleen idea stingerkoukun lisäämisestä jigin pyrstöön ja ajattelimme jakaa ajatuksemme teidän kanssanne. Kuten kuvasta näkyy, jigin pyrstöön on lisätty kolmehaarakoukku, jolla monet tärpit muuttuvatkin ihan onnistumisiksi. Se, minkä kokoista jigipäätä ja lisäkoukkua tykkää käyttää, on ihan makuasia. Kannattaa kuitenkin kokeilla, josko tää ois sunkin juttu! 

Blogikuvat/rigaus.jpeg | 478kb | 1978x1236

ALL Finlandin Aki teki meille hyvän videon, joka havainnollistaa hienosti, mistä on kyse ja miten tää homma tehdään.Katsokaapa se tästä: https://youtu.be/tsr3KPkBIDQ

Pidemmittä puheitta, minä ainakin lähden nyt ulkoilemaan ja aurinkokin näyttäisi paistavan. Täällä maaseudulla saa ihan rauhassa potkaista itsensä pihalle, ja tuskin tulee ketään vastaan.

Toivotaan kaikille tsemppiä ja kaikkea hyvää.
Yhdessä me tästä selvitään!


-Easy Fishing Store/Milja

 

loading...