Etusivu   SYÖTIT   Elävät syötit Hollantilaisia…

Hollantilaisia Onkimatoja 50g

5,90 / kpl (sis. ALV 24%)

Maahantuomme ja markkinoimme Hollantilaisia onkimatoja. Madot (suvultaan Dendrobeana Veneta) ovat huomattavasti parempia käytettäväksi kalastukseen, kuin kotimaiset savilieromme. Tämän suvun madoilla on kestävämpi pinta kuin savi- tai lehtimadoilla. Tämä jo yksistään riittää tekemään niistä parempia ja koukussa kestävämpiä syöttejä. Testejä on tehty paljon ja ne ovat kiistattomasti osoittaneet Dendrobeana Veneta -sukuisten matojen olevan kalastuksessa parhaita.
Purkitamme madot käsin Suomessa sitämukaa, kun toimitamme niitä jälleenmyyjille. Näin menettelemällä voimme taata, että purkeissa on tuoreita matoja, eikä pelkkää multaa. Purkki ja sen sisältö ovat muutenkin erittäin tärkeitä matojen säilyvyyden kannalta. Näihin asioihin olemme panostaneet saadaksemme markkinoille mahdollisimman eläväiset, hyväkuntoiset ja pitkään säilyvät onkimadot.
Multaseoksen oikea koostumus, ravinto, ilmakanavat ja jopa purkin väri ja koko ovat kaikki tarkkaan ajateltuja. Näin ollen voimme hyvillä mielin toimittaa tuotteitamme eteenpäin. Purkkimme on valmistettu UV-suojatusta muovista, joten auringon haitalliset UV-säteet eivät vahingoita matoja. Pohjanystyt mahdollistavat ilman saannin myös silloin, kun purkit ovat ladottuna päällekkäin. Kannen rei'itys on tarkkaan laskettu sellaiseksi, että ilmaa tulee purkkiin riittävästi ja tasaisesti.
Nämä kaikki asiat vaikuttavat hyvin paljon säilyvyysaikaan ja matojen hyvinvointiin. Säilytyslämpötila on ratkaiseva tekijä matojen jatkosäilytyksessä. Suositeltava säilytyslämpötila on +6 - +10 astetta.

Avaa Sulje
Saatavuus:
Hyvä
Määrä:
kpl
TuotekoodiOM-001
Verotaso24 %