Kalastajan Joulukalenteri

EASY FISHING
Hinta 39,90 32,18 € / kpl

Tuotenumero: EFS-JK2023

Kalastajan Joulukalenteri

Vuonna 2020 lanseerattu Kalastajan Joulukalenteri on saavuttanut suuren suosion asiakkaidemme keskuudessa!

Kalastajan Joulukalenteri on kaikenlaisille kalastajille suunnattu tuotepaketti, joka tuo iloa ja jännitystä joulunodotukseen. Sisältöä on viilattu entistä paremmaksi kuunnellen tarkalla korvalla aiemmin luukkuja avanneiden mielipiteitä ja toiveita.
Ja kuten ennenkin, me täällä Easy Fishing Storessa kasataan nää kalenterit ihan itte omin pikku kätösin. Laitetaan kaikkiin luukkuihin mukaan joulumieltä ja rakkautta niiden kalastustuotteiden lisäksi.

Kalenteri on pakkauksenakin hyvä ja tukeva (ja kotimainen!), sisältö ei valahda lokeroistaan pitkin ja poikin. Ja on siellä kotimaista muutakin - useammankin suomalaisen käsityötuottajan tuotteita!

Sisältö:

- 4 talvikalastusviehettä (1 tasuri, 1 mormyska, 1 pystypilkki ja 1 pilkkijigipää+jigi)
- 8 viehettä (4 lippauistinta, 3 vaappua ja 1 lusikkauistin)
- 6 jigikalastustarviketta (1 uittava jigipää+jigi, jigipäälajitelma, 2 jigilajitelmaa, 1 jigipää+jigi ja 1 erikoisjigi)
- 6 tarvikepakkausta (Mustad-pikalukkoja, perukkeita, stingerkoukkuja, offset-koukkuja, lukkoleikarilajitelma ja siianongintasetti)

Tänä vuonna 2023 voit tilata kalenterin joko mustana tai punaisena. Sisältö kootaan tuotelajitelmista, joten kalenterien sisällöt eivät ole tismalleen samanlaisia keskenään. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi vaappuja, uistimia ja jigejä on useita eri malleja ja -värejä ja ne kootaan kalentereihin satunnaisessa järjestyksessä.


BLACK WEEKEND -TARJOUS

Kun tilaat 23.-26.11.2023, saat kalenterin puoleen hintaan!

Varastossa

Määrä:

Yhteensä:
Kalenterin ulkomitat: 35 x 37,5 x 4 cm
Tuotekoodi EFS-JK2023
Verotaso 24 %