Brightbaitkuvat/Banneri.jpg | 29kb | 770x130

SUOMI/ENGLISH

BrightBait™

- loistava syötti kalastukseen!

 

Brightbaitkuvat/BAITS.jpg | 811kb | 1036x1372

Jos kalastus on sinun intohimosi, tiedät eri olosuhteiden (sää, vesistö, vuodenaika ym) vaikuttavan syötin valintaan.
Me tiedämme perinteisen onkimadon olevan suosituin syötti kautta aikojen. Tiedämme myös, miten erinomaisesta syötistä voi tehdä vielä paremman. Vastaus tähän on BrightBait™, fluoresoivan vihreä onkimato. BrightBait™ -madon ominaishajun lisäksi sen virkeä liikehdintä ja hohtavan vihreä väri ovat vastustamattomia ärsykkeitä kalalle.

 

Miksi valita fluoresoivan vihreä syötti?

Vastaus on hyvin yksinkertainen - se näkyy vedessä huomattavasti paremmin!
On tutkittu, että hajustetut ja hohtavat syötit houkuttavat kaloja paremmin. Veden alla hohtava syötti erottuu hyvin selkeästi ympäristöstään. Samanlaista erottuvuutta ei saa aikaiseksi pelkästään kirkkailla väreillä. BrightBait™-madon fluoresoiva ominaisuus saa syötin loistamaan päivänvaloa hyödyntäen. Pienempikin määrä päivänvaloa riittää aktivoimaan värin, ja siksi BrightBait™ tehoaa sameammissakin vesistöissä.
BrightBait™ on saavuttanut vankan suosion, sillä se on loistava ja toimiva syötti!

 

Brightbaitkuvat/fluoresoiva_variravinne.jpg | 20kb | 283x494Markkinointi

Markkinoimme BrightBait™ -väriravinnetta Suomessa ja muualla Euroopassa. Haemme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita BrightBaitin suosion edelleen kasvattamiseksi. Suomen markkinoilla ovat myös valmiiksi värjätyt BrightBait™-onkimadot, joita voi ostaa verkkokaupastamme ja lukuisilta jälleenmyyjiltämme.

BrightBait™-väriravinnetta markkinoimme 30g kuluttajapakkauksissa. Väriravinne on oiva tuote markkinoida. Pakkauksen koko on juuri sopiva kuluttajan käyttöön. 30 grammalla BrightBait™-väriravinnetta voi värjätä n.200 onkimatoa, joten tämän pakkauksen hankkimalla saa jo rahoilleen vastinetta!

 

 

Miten käyttää BrightBait™-väriravinnetta?

Brightbaitkuvat/round.jpg | 255kb | 709x709

BrightBait™-väriravinne on tarkoitettu ainoastaan onkimatojen värjäämiseen. Älä koskaan käytä BrightBaitia muihin tarkoituksiin tai yritä värjätä sillä mitään muuta. 

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi seuraa näitä ohjeita:

Laita astiaan (= muovirasia, tyhjä puhdas maitotölkki ym.) n. 1dl tuoretta turvemultaa. Lisää mullan sekaan n. 4g (5ml) BrightBait™-väriravinnetta. Sulje astia ja ravistele multa ja väriravinne sekaisin. Lisää seuraavaksi multaseokseen n. 40 onkimatoa, jotka voivat olla kaupasta ostettuja tai niitä ihan itse maasta kaivettuja. Lisää vielä 1,5 - 2dl turvemultaa. Sulje tämän jälkeen astia ja jätä se huoneenlämpöön (n. 20°c) vuorokaudeksi. Muistathan huolehtia, että astiassa on pienet ilmareiät, joista madot eivät kuitenkaan mahdu karkaamaan.

Käy seuraavan vuorokauden aikana ravistelemassa astiaa varovasti, kuitenkaan matoja vahingoittamatta. Vuorokauden kuluttua voit tarkastaa värjäystuloksen. Jos matojen väri on vielä mielestäsi hailukka, voit jättää astian huoneenlämpöön vielä toiseksi vuorokaudeksi. Maksimiaika huoneenlämmössä on 48 tuntia, jonka jälkeen madot astioineen on siirrettävä viileään (+5 - +12°c) odottamaan kalastusreissua.
Madot säilyttävät vihreän värinsä noin kahden viikon ajan, joten sen pidemmäksi aikaa niitä ei kannata etukäteen värjäillä.

Muistathan, että BrightBait™-madot ovat ns. päivänvalomatoja. Tämä tarkoittaa, että fluoresoiva, hohtava ominaisuus tulee esille päivänvalossa ja UV-valossa. Keinovalossa väri ei pääse täysiin oikeuksiinsa, huomaat eron kokeilemalla.


Mistä voin ostaa BrightBait™-tuotteita?

Brightbaitkuvat/bbmatopurkki.jpg | 3119kb | 2838x2424

Ulkomaiset asiakkaat voivat ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse tilausasioissa. Opastamme jokaisen erikseen asiassa eteenpäin. asiakaspalvelu@easyfishing.fi on oikea osoite tiedustella ulkomaantoimituksia.

Yritysasiakkaamme Suomessa voivat olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostilla, tai jättää tilauksensa verkkokaupan kautta (rekisteröidy -> yritysasiakkaat).

Kuluttaja-asiakkaamme voivat tilata BrightBait™-matoja TÄSTÄ ja väriravinteet löytyvät TÄÄLTÄ.

 

Huom! BrightBait™-väriravinne on tieteellisesti tutkittu tuote. Se ei vahingoita yksilöä tai ympäristöä ohjeiden mukaisesti käytettynä. BrightBait™ on ruotsalaisessa yliopistossa kehitetty huipputuote ja myöhemmin tutkittu vielä tunnetun suomalaisen toksikologin toimesta.

BrightBait™-tuotteiden kysyntä kasvaa jatkuvasti. Lähde sinäkin mukaan kokeilemaan ja paranna mahdollisuuksiasi (tai asiakkaidesi mahdollisuuksia) onnistuneeseen ja tuotteliaaseen kalareissuun.

Kyllä nyt nappaa! Ja kireitä siimoja, sano! :)