Easy Fishing Oy - YritysEasy Fishing Oy on vuonna 2005 perustettu yritys, joka toimii nykyisin Hämeenlinnan Kantolassa. Yritystoiminta lähti alunperin liikkeelle elävien syöttien maahantuomisesta, pakkaamisesta ja markkinoinnista. Vähitellen toiminta laajentui kalastusvälineiden tukkumyyntiin, ja nykyisin tuotevalikoimamme on jo melkoisen kattava. Jatkamme edelleen laajentumista ja vuonna 2014 avasimme verkkokaupan, jossa myös kuluttaja-asiakkaat voivat tehdä ostoksia. Joulukuussa 2018 avasimme varastomme yhteyteen Hämeenlinnaan noutomyymälän, jonne kaikki asiakkaamme ovat lämpimästi tervetulleita.

Nykyisin perheyrityksemme toimii neljän henkilön voimin. Koska täällä Easy Fishingillä olemme kaikki samaa perhettä, toimimme taidon lisäksi tunteella ja panostamme aina työhömme 100%. Prioriteetteinämme ovat laatu, nopeus ja asiakaspalvelu. Pyrimme antamaan niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaillekin kokemuksen siitä, että meillä kaikki asiakkaat huomioidaan ja palvellaan asianmukaisesti. Tuotteiden laatua tarkkailemme ahkerasti pettymysten välttämiseksi.

Yrityksessämme lähellä sydäntä ovat kotimaisuus, kotimainen työllistäminen ja kierrätys. Panostamme mahdollisuuksien mukaan ja mahdollisimman paljon kotimaisuuteen. Omat Easy Fishing -tuotteemme sekä HS-tuotteet valmistetaan, kootaan, tarkastetaan ja pakataan pääosin Suomessa. Ideointi ja kehitystyö on täysin kotimaista, ja tapahtuu täällä Easy Fishingin ideariihessä. Yritämme pysyä ajan hermolla ja kuulostella, millaisia tuotteita/tuotekokonaisuuksia markkinat kaipaavat. Näihin tarpeisiin pyrimme vastaamaan jatkuvalla kehitystyöllä.

Meillä myöskin kierrätetään, esimerkiksi pakkausmateriaaleja. Tämä onkin syytä ottaa huomioon, kun vastaanotat pakettia Easy Fishingiltä - saatat saada sen kierrätetyssä laatikossa.


HS-tuotesivulle/kartta_lautatarhankatu.jpg | 1167kb | 2469x1994
Euroopan maaseuturahasto on tukenut toteuttamaamme tuotannollista investointia 35 %:n tukiosuudella.

Blogikuvat/image001.jpg | 43kb | 1200x188